Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konya Katliamı - Konya - Akgöl Sazlığı'nda Flamingo Katliamı - Son Dakika _ Konya\'da iki aile arasında uzun süredir devam eden gerginliğin katliama dönüşmesi sonrası hdp ve benzeri örgütlerden etnik kışkırtmalar geldi.

Konya Katliamı - Konya - Akgöl Sazlığı'nda Flamingo Katliamı - Son Dakika _ Konya\'da iki aile arasında uzun süredir devam eden gerginliğin katliama dönüşmesi sonrası hdp ve benzeri örgütlerden etnik kışkırtmalar geldi.. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Cinnet geçiren bir kişi gittiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü. Konya'da meralık alanda otlayan yaklaşık 300 damızlık koyun kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından zehirli besi yemi verilerek öldürüldü. Bunların katliama uğramaması için önlem alınmalı. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü.

Bunların katliama uğramaması için önlem alınmalı. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında karapınar i̇lçesi'ne 35 kilometre uzaklıktaki yeniyayla karadölek mevkii'nde meydana geldi. Konya'nın merkez meram ilçesinde bulunan bir eve düzenlenen silahlı saldırı aile katliamı yaşandı. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'nın meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü.

Konya Meram son dakika katliam: Aileyi kim katletti ...
Konya Meram son dakika katliam: Aileyi kim katletti ... from i.sonhaberler.com
Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Konya'da kaza yapan kamyonetin yaralı sürücüsüne yardım için gelenlere otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Bostancı, konya'daki vahşi katliamı nefretle kınamak için dahi dilde kelime bulamıyorum. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında karapınar i̇lçesi'ne 35 kilometre uzaklıktaki yeniyayla karadölek mevkii'nde meydana geldi. Bunların katliama uğramaması için önlem alınmalı. Konya'nın merkez meram ilçesinde bulunan bir eve düzenlenen silahlı saldırı aile katliamı yaşandı. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu.

Konya sivil toplum kuruluşları platformu başkanı önder kutlu, burada yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cinnet geçiren bir kişi gittiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Konya'da daha önce saldırıya uğrayan ve saldırganları serbest bırakılan dedeoğlu ailesinin 7 üyesi kadiköy'de suruç katliamı anmasında haber takibi yaptıkları esnada polislerin saldırısına uğrayan. Konya sivil toplum kuruluşları platformu başkanı önder kutlu, burada yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Yakınlarının feryadı yürek burktu marmaris'te 2 konya'da saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta kimliği. Köpek katliamı hayvan severlerin internet sitesindeki sayfalarına gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Saldırı sonrası ev ateşe verildi. Olaydan saatler sonra teslim olan cem küççüktürk'ün 10 gün önce de başka bir kişiyi. Konya'da bir ailenin evine yönelik silahlı saldırıda 7 kişinin katledilmesinin ardından hdp acil konya'daki ırkçı katliama ilişkin acil toplanan merkez yürütme kurulumuz açıklama yapıyor. Konya'nın meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü. Konya büyükşehir belediye başkanı tahir akyürek'ten de allah razı.

Konya'nın meram ilçesinde bir eve giren silahlı kişiler aralarında kadınların da olduğu 7 kişiyi kurşun olay sosyal medyada da yankılandı. Daha önce saldırıya uğrayan dedeoğlu. Konya'nın meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü. Konya sivil toplum kuruluşları platformu başkanı önder kutlu, burada yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu.

Konya'da flamingo katliamı | NTV
Konya'da flamingo katliamı | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Konya'da kaza yapan kamyonetin yaralı sürücüsüne yardım için gelenlere otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Silahlı saldırı sonucu öldürülenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken polis ekipleri geniş çaplı araştırmasını. Gündem konyada katliam gibi kaza 7 ölü. Saldırı sonrası ev ateşe verildi. Konya'da daha önce saldırıya uğrayan ve saldırganları serbest bırakılan dedeoğlu ailesinin 7 üyesi kadiköy'de suruç katliamı anmasında haber takibi yaptıkları esnada polislerin saldırısına uğrayan. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'da halit kılıçer, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi eşi asiye kılıçer'i tabancayla öldürüp konya'da 'aldatma' katliamı.

Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü.

Konya\'da iki aile arasında uzun süredir devam eden gerginliğin katliama dönüşmesi sonrası hdp ve benzeri örgütlerden etnik kışkırtmalar geldi. Konya sivil toplum kuruluşları platformu başkanı önder kutlu, burada yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü. Konya'nın meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü. Konya'nın meram ilçesinde bir eve giren silahlı kişiler aralarında kadınların da olduğu 7 kişiyi kurşun olay sosyal medyada da yankılandı. Gündem konyada katliam gibi kaza 7 ölü. Konya'nın merkez meram ilçesinde bulunan bir eve düzenlenen silahlı saldırı aile katliamı yaşandı. Yakınlarının feryadı yürek burktu marmaris'te 2 konya'da saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta kimliği. İçişleri bakanı süleyman soylu, konya'daki katliama ilişkin yaptığı açıklamada etnik köken üzerinden yapılan değerlendirmelerin tamamı hem istismara, hem provokasyona, hem de bu ülkenin birliğine. Konya'nın meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü. Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Konya'da meralık alanda otlayan yaklaşık 300 damızlık koyun kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından zehirli besi yemi verilerek öldürüldü. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu.

Konya'da halit kılıçer, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi eşi asiye kılıçer'i tabancayla öldürüp konya'da 'aldatma' katliamı. Aa'da yer alan habere göre altun, twitter'dan yaptığı açıklamada, konya'da gerçekleştirilen vahşi katliamda hayatını kaybedenlere allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır dilediğini belirtti. Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Köpek katliamı hayvan severlerin internet sitesindeki sayfalarına gelen bir ihbarla ortaya çıktı.

Fahrettin Altun'dan Konya katliamı açıklaması ...
Fahrettin Altun'dan Konya katliamı açıklaması ... from img3.aksam.com.tr
Evde çıkan yangın söndürülürken ev içinde silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunan. Konya'nın meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü. Bu olay üzerinden türkiye'de kaos peşine düşen barzani'nin medyası rudaw. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü. Konya'da bir kişi, kayınvalidesinin evini basarak boşanmak üzere olduğu eşi ile baldızını öldürdü, kayınvalidesini yaraladı. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Cinnet geçiren bir kişi gittiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü. Konya 'nın cihanbeyli i̇lçesi'nden son dakika bir cinnet haberi geldi.

Yakınlarının feryadı yürek burktu marmaris'te 2 konya'da saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta kimliği.

Bunların katliama uğramaması için önlem alınmalı. Konya büyükşehir belediye başkanı tahir akyürek'ten de allah razı. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında karapınar i̇lçesi'ne 35 kilometre uzaklıktaki yeniyayla karadölek mevkii'nde meydana geldi. Ailenin hareketlerinden şüphelenen konya polisi katliam planını bir gün kala yaptığı operasyonla konya'nın erler mahallesi'nde 26 ekim 2018 tarihinde koyunların mısır tarlasına girmesi sonucu mısır. İçişleri bakanı süleyman soylu, konya'daki katliama ilişkin yaptığı açıklamada etnik köken üzerinden yapılan değerlendirmelerin tamamı hem istismara, hem provokasyona, hem de bu ülkenin birliğine. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Katiller mutlaka hesap verecek, adalet yakalarına yapışacaktır dedi. Konya sivil toplum kuruluşları platformu başkanı önder kutlu, burada yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Olaydan saatler sonra teslim olan cem küççüktürk'ün 10 gün önce de başka bir kişiyi. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'da katliamda ölenlerin isimleri belli oldu! Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Aa'da yer alan habere göre altun, twitter'dan yaptığı açıklamada, konya'da gerçekleştirilen vahşi katliamda hayatını kaybedenlere allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır dilediğini belirtti.

Post a Comment for "Konya Katliamı - Konya - Akgöl Sazlığı'nda Flamingo Katliamı - Son Dakika _ Konya\'da iki aile arasında uzun süredir devam eden gerginliğin katliama dönüşmesi sonrası hdp ve benzeri örgütlerden etnik kışkırtmalar geldi."