Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Himlen tur retur" by Mary C. Neal * eBook PDF Kindle ePub Free

Himlen tur retur

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Himlen tur retur
  • Author : Mary C. Neal
  • Release Date : January 22, 2015
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 4206 KB

Description

Den hÀr boken kommer att ge dig hopp, fylla dig med förundran och stÀrka dig genom löftet om ett liv efter detta och en kommande tid i himlen. NÀr Mary C. Neal 1999 besökte Los Ríos-regionen i södra Chile för att paddla kajak, drunknade hon i en olycka. Hennes kajak fastnade pÄ flodbottnen nÀr hon Äkte nedför ett vattenfall och Mary hamnade under vattnet. Trots kamraternas desperata försök att rÀdda henne var Mary fast under vattnet sÄ pass lÀnge att hon avled. Himlen tur/retur Àr Marys hÀpnadsvÀckande berÀttelse om sitt livs andliga resa och vad som hÀnde nÀr hon gick frÄn livet till döden och tillbaka igen. Mary berÀttar om sin fÀngslande upplevelse och beskriver sina kÀnslor och den omgivning hon mötte i himlen, sin kommunikation med Ànglarna och sin djupa sorg nÀr hon förstod att hennes tid inte var kommen Àn. Mary förÀndrades i grunden och för alltid. Hon fick en ny förstÄelse för meningen med livet hÀr pÄ jorden, hennes tro stÀrktes, och hennes egen andliga resa tog ett stort steg framÄt tack vare de personliga erfarenheterna hon fick av himlen.
Utdrag ur boken: Jag dog och kom till himlen. Efter en kort vistelse dĂ€r Ă„tervĂ€nde jag till min kropp. Jag Ă„tervĂ€nde till mitt jordiska liv med tvĂ„ krossade ben och allvarliga lungskador. Jag lĂ„g pĂ„ sjukhus i mer Ă€n en mĂ„nad, var rullstolsbunden flera mĂ„nader och var borta frĂ„n mitt arbete som ortopedlĂ€kare i mer Ă€n ett halvĂ„r. MĂ„nga har beskrivit min olycka som fruktansvĂ€rd och tragisk. Jag beskriver den som en av de största gĂ„vorna jag nĂ„gonsin fĂ„tt. De hĂ€ndelser som omgav olyckan och mitt tillfrisknande kan inte beskrivas som nĂ„gonting annat Ă€n mirakulösa. Jag hade inte bara privilegiet att fĂ„ uppleva himlen; under veckorna efter min Ă„terkomst till livet fortsatte jag att uppleva Guds vĂ€rld och samtalade med Jesus flera gĂ„nger. Genom den hĂ€r upplevelsen och dessa samtal fick jag insikt om mĂ„nga av livets viktiga frĂ„gestĂ€llningar, bland dem: ”Vad hĂ€nder nĂ€r vi dör?”, ”Varför Ă€r vi hĂ€r?” och ”Varför rĂ„kar goda mĂ€nniskor ut för hemska saker?” Jag fick ocksĂ„ insikt om Paulus ord i Första Korinthierbrevet 13:13: ”Men nu bestĂ„r tro, hopp och kĂ€rlek, dessa tre, och störst av dem Ă€r kĂ€rleken.” Jag hade redan fĂ„tt anledning att tro pĂ„ mirakel, men efter att ha kommit till himlen och Ă„tervĂ€nt dĂ€rifrĂ„n förvandlades min tro till visshet och mitt hopp till verklighet.
Mary C. Neal Àr legitimerad lÀkare och ortopedkirurg. NÀr hon 1999 befann sig pÄ en paddlingssemester i Los Ríos-omrÄdet i södra Chile, fastnade hon nedanför ett vattenfall och drunknade. Innan hon blev Äterupplivad hade hon en fantastisk och glÀdjefylld upplevelse av att komma till himlen och kommunicera direkt med Ànglarna. Mary C. Neal inspirerar mÀnniskor genom sina förelÀsningar om denna livsförÀndrande hÀndelse och hur den har inverkat pÄ hennes liv och hennes familj, liksom om de viktiga lÀrdomar den ger oss om meningen och syftet med vÄra liv. Hon bor tillsammans med sin familj i Jackson Hole i Wyoming.


Free Download "Himlen tur retur" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "Himlen tur retur" by Mary C. Neal * eBook PDF Kindle ePub Free"